Köpvillkor – Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.godabeslut.se.

KÖPVILLKOR – GODA BESLUT

Följande villkor reglerar förhållandet mellan kund och Goda Beslut vid försäljning på denna webbplats.

Köp – privatperson

En kund måste ha fyllt 16 år för att få handla på www.godabeslut.se. En beställning via internet anses genomförd då du fått en beställningsbekräftelse från oss via e-post. Vi reserverar oss för att en produkt kan vara slutsåld. Om den är slutsåld kontakta gärna oss för att se om dt går att beställa produkten för dig.

Priser

Våra priser är i svenska kronor och inklusive moms, för närvarande 6% på böcker, biblar och tidningar och 25% på övriga artiklar. Priset vid köptillfället är det som gäller. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser eller annan felaktig artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Betalningsvillkor

Du betalar med Swish eller banköverföring. Faktura förfaller till betalning efter 10 dagar om du inte har kontaktat oss och kommit överens om något annat.

Leveranssätt

Privatpersoner inom Sverige

Leverans sänds med posten eller DHL vilka av de vi inser skulle vara billigare för dig som kund.

Leverans över 2 kg sänds vanligtvis med DHL. Vänligen uppge e-postadress och mobilnummer vid beställning. När paketet är framme på servicestället (ofta en matbutik, godisbutik eller bensinstation i närheten) skickas ett sms eller ett mejl till dig. 

Utanför Sverige

Vid försändelser till utlandet gäller andra priser. Kontakta oss för specifika priser till utlandet.

Leveranstid

Varorna skickas vanligtvis från oss inom 1-3 arbetsdagar, beroende på arbetsbelastning men kommer till dig beroende på Posten eller DHL försändelse tid.

Bytesrätt/öppet köp

Full returrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i oanvänt och oskadat skick (returnerad CD eller DVD skall vara i obruten plastförsegling). Innan en retur kan göras måste kunden kontakta oss per e-post till info@godabeslut.se (meddelandet ska innehålla information om fakturanummer samt titel på de produkter som önskas returneras) och invänta översänd information om returadress, eller Smsa oss på telefon 0739570859. Returporto bekostas av kunden. För att vi ska kunna acceptera en retur måste varan emballeras väl för att undvika att den blir skadad. Om returnerade varor kommer tillbaka skadade till oss kan vi inte kreditera din retur. Var därför väldigt noggrann så att du förpackar försändelsen rätt.

Reklamationer

Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall kunden kontakta oss per e-post till info@godabeslut.se eller via Sms till 0739570859 och ange felet så snart som möjligt. Kunden får då hjälp med kostnadsfri retur. Eventuell ersättningsleverans sker naturligtvis helt utan kostnad för kunden. Om en vara är transportskadad, skall kunden omedelbart anmäla detta till transportören. Om denne inte åtager sig skadeansvaret, skall kunden kontakta oss.

Ej hämtade/utlösta paket

Vi debiterar 150 kr för att täcka våra hanteringskostnader för beställda men ej uthämtade/utlösta paket.

Nyhetsbrev

Eftersom det finns ett berättigat intresse används dina personuppgifter för relevant marknadsföring via e-post- och brevutskick. Önskar du inte längre få information finns alltid en länk i våra e-postutskick som du enkelt kan klicka på så tas ditt namn bort från vår e-postlista. Vill du inte ha våra kataloger kan du meddela oss det.

Övrigt

Det är viktigt att kunden tar del av våra aktuella villkor innan denne gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

HUR VI BEHANDLAR PERSONUPPGIFTER

Du ska alltid känna dig helt trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Våra rutiner är uppdaterade i enlighet med GDPR-lagstiftningen, som började gälla 25 maj 2018.

Varför vi samlar in personuppgifter

Goda Beslut samlar in, behandlar och lagrar namn-, adressuppgifter, telefonnummer och e-postadress och andra personuppgifter som behövs för att Goda Beslut ska kunna utföra vårt åtagande gentemot dig som kund. Nämnda uppgifter lagrar Goda Beslut i sina kundregister och använder främst för hantering av order, fakturering och leverans av produkter. Detta krävs för att uppfylla köpeavtalet som ingåtts i och med att ett köp sker.

Då det även finns ett berättigat intresse används uppgifterna till marknadsföring och som underlag för statistik och analys. Du kan när som helst kontakta Goda Beslut för att avbryta marknadsföring mot dig som kund.

Tredje part

Goda Beslut garanterar att dina personuppgifter inte säljs eller förs vidare till tredje part. Goda Beslut kan dock av lag tvingas att lämna ut personuppgifter.

Så länge sparas uppgifterna

Personuppgifter sparas så länge det enligt bokföringslagen krävs, därefter gallras uppgifterna bort från vårt register.

Upplysning, rättelse och klagomål

Som kund har du enligt Dataskyddsförordningen rätt att få tillgång till den information som Goda Beslut har registrerat gällande dig. Du har även rätt att begära rättelse eller radering av felaktiga personuppgifter. Du kan också meddela om du inte vill att din adress skall användas till marknadsföring. Kontakta oss i så fall på info@godabeslut.se eller Smsa till 0739570859.


Dessa villkor gäller fr.o.m. 25 maj 2018 och tillsvidare.

.

Varukorg